“Nuk po ikin ‘gjyshet’ e Bislimit, por profesionistët”: Opozita e shokuar pas konstatimeve të dytit të qeverisë

Zëvëndëskryeministri për Integrime Evropian dhe Dialog, Besnik Bislimi, ka pretenduar se situata aktuale e emigracionit nuk ka të bëjë dhe nuk përfshin të rinjtë, por të moshuarit. “Kanë dal gjyshet jashtë, kanë shku me i këqyrë nipat, u knaqën”, tha...

Sport

Më shumë nga Sporti

ShowBiz