​AP: Sistemet e brendshme të Facebookut që përdoren nga punonjësit e tij, po ashtu janë jashtë sistemit

0
245
BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 12: A visitor uses a mobile phone in front of the Facebook logo at the #CDUdigital conference on September 12, 2015 in Berlin, Germany. The world's largest social media network was launched by Mark Zuckerberg and his Harvard College roommates in 2004, and had its initial public offering in February 2012. (Photo by Adam Berry/Getty Images)

Rrjetet sociale Facebook, Whats App dhe Instagram kanë rënë nga sistemi tash e sa orë.

Kompania amerikane Facebook njoftoi më herët se platformat e saj janë jashtë funksionit, por nuk tregoi shkakun e rënies, duke thënë se po punohet për të rivendosur qasjen për përdoruesit.

Sipas AP, sistemet e brendshme të Facebook të përdorura nga punonjësit e tij gjithashtu nuk funksionojnë.

Agjencia amerikane e lajmeve shton se sistemet nuk janë riparuar ende.