​Konsultat e fundit Haradinaj-Sejdiu

1831

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka arritur në sallën ku do të mbahet seanca e Kuvendit dhe ndër të tjera, për disa minuta ka komunikuar edhe me Dardan Sejdiu nga PSD.

Haradinaj ka përmbushur sot një kusht të PSD-së për t’ia votuar buxhetin, ku ka shkarkuar ministrin serb Rikalo, megjithatë Sejdiu ka shkruar në facebook se pret përmbushjen e kritereve tjera, të cilat kanë mbetur edhe katra.