​Në Ditën e Pavarësisë, 17 familje bëhen me banesa

1964

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” organizon ceremoninë solemne, të dorëzimit të 17 banesave për familjet në nevojë.

Aktiviteti humanitar organizohet për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës dhe mbahet në Sallën e Kuqe në Prishtinë.