10 kandidatët më të votuar për asamble nga PDK në Vushtrri

0
127

Janë publikuar emrat e 10 kandidatëve më votuar për asambleist nga PDK në Vushtrri.

Sipas kësaj liste që e ka sigururuar vushtrriaonline, pas Lorik Maxhunit si bartës i listës më së shumti voti ka Hava Mlinaku me 518 sosh, e pasuar nga Mentor Hasani, Ilmi Azemi dhe Galip Avdiu.

Lista me votat në vijim:

Hava Mlinaku 518
Mentor Hasani 474
Ilimi Azemi 461
Galip Avdiu 433
Melihate Basholli 398
Nurie Halili 383
Arlind Gogolli 325
Kushtrim Hyseni 312
Mensur Kasumi 295
Jeton Xhaka 286