10 shtetet me kualitetin më të mirë të jetesës

640

“US News & World Report” ka bërë renditjen e dhjetë shteteve me kualitetin më të mirë të jetesës.

Tri vite me radhë, Kanadaja është vendi i parë me cilësinë më të mirë të jetës.

Renditjet janë pjesë e një projekti analitik të quajtur “Raporti i vendeve më të mira 2018”, i kryer tani për tre vjet nga Shkolla e Wharton-it e Universitetit të Pensilvanisë dhe njohuritë globale të konsumatorëve, firmë B & R Group e Y & R.

Më poshtë po i paraqesim dhjetë shtetet që ofrojnë cilësinë më të mirë të jetesës:

  1. Kanada
  2. Danimarka
  3. Suedia
  4. Norvegjia
  5. Australia
  6. Zvicra
  7. Finlanda
  8. Holanda
  9. Zelanda e Re
  10. Gjermania

https://www.cnbc.com/2018/01/27/us-news-world-report-10-countries-with-the-best-quality-of-life.html