Gashi: Ramushi në një pozitë delikate

0
1883

Ish Kryetari i LKÇK-së dhe njëri prej komandantëve të UÇK-së, z. Sabit Gashi në një postim në facebook e ka karakterizuar situatën e kryeministrit Haradinaj si shumë delikate e të rrezikshme dhe qëndrimin e partnerëve e ka quajtur inferiore, ndërsa atë të opozitës keqëdashëse.

Ky është postimi i plotë i Sabit Gashit:

Ramushi me sa duket është në pozitë shumë delikate të ngasjes së biçikletës me timon të thyer e pa frena, në një tatpjetë kogja të rrezikshme.
Kolegët e tij të koalicionit po këqyrin seri prej shpati. Kolegët e tij të opozitës po i fërkojnë duart.
Trampi po ju çon mesazhe të gjithëve, por me sa duket asnjëri nuk po e kupton. Fatkeqësisht.