Vajzat e zgjuara kanë vështirësi në gjetjen e një partneri, zbuloni arsyet

0
856

Ju jeni një vajzë e bukur, e sjellshme, e zgjuar , me një familje të mirë dhe me një punë të mirë por sërish e keni të vështirë të gjeni një partner ose thjesht nuk dëshironi ta keni një të tillë.

Shumë prej vajzave që kanë këto karakteristika e kanë të vështirë të gjejnë një partner dhe preferojnë të qëndrojnë vetëm për shumë vite, por jo më kot.

Për këtë sigurisht që ka disa arsye, të cilat i mbajnë këto vajza larg djemve apo partnerëve të jetës.

– E dashurojnë pavarësinë e tyre.

– Kanë filluar të respektojnë lirinë e tyre dhe kohën e lirë më shumë se çdo gjë tjetër.

– Gratë beqare janë më të forta emocionalisht dhe çdo gjë e lidhin me logjikën.

– Ju pëlqejnë më shumë marrëdhëniet kalimtare pasi nuk duan të kenë impenjime.

– Kanë standarte të larta, të cilat janë të paktë meshkujt që i plotësojnë.

– Djemtë i kanë frikë vajzat e zgjuara dhe të bukura.

– Këto vajza nuk besojnë tek përrallat me “Princ të kaltër”.