111-vjeçari zbulon sekretin e jetëgjatësisë

0
381

Ndërkohë që feston 111 vjetorin e ditëlindjes sot, burri më i vjetër në Britani ka zbuluar sekretin e jetëgjatësisë së tij. Burri, i cili ka 2 djem, një vajzë, 10 nipër dhe 25 stërnipër ka një përgjigje të thjeshtë, vetëm shmangia e vdekjes.

Bob Winghton, një mësues dhe inxhinier pretendon që sekreti pas jetëgjatësisë së tij është shmangja e vdekjes, nuk ka arsye tjetër.

“Kam patur sëmundjet e zakonshme, grip, viroza, malaria dhe 2-3 operacione të tjera, mund të isha i vdekur por jam një i mbijetuar”- u shpreh ai.

Por Mr Weinghton, i cili kaloi ditëlindjen e tij i rrethuar nga miqtë e tij në apartamentin e tij i tërhequr në Alton, Hampshire, urren njerëzit e papërmbajtshëm rreth tij.