25 mijë për Epopenë e UÇK-së në Dukagjin

0
296
Në këtë mbledhje qeveria ka ndarë 25 mijë euro për shënimin e Epopesë së UÇK-së në Dukagjin.
Këto mjete do të mbulojnë aktivitetet me rastin e shënimit të kësaj Epopeje.
Po ashtu, qeveria gjatë kësaj mbledhja ka ndarë 115 mijë euro për Komisionin Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit.