25 vjet nga rënia e Qamil Ilazit, komandant “Bardhit” dhe dëshmorëve tjerë

Sot shënohet 25 vjetori i rënies së Komandantit të Brigadës 162 “Agim Bajrami” (Kaçanik) Qamil Ilazi- Komandant “Bardhi”.

“Me rastin e 25 vjetorit të rënies së Komandantit të Brigadës 162 “Agim Bajrami” Qamil Ilazi- Komandant Bardhi dhe dëshmorëve Selim Shehu, Rizvan e Xhezair Bela, Sakip Mulaku e Ejup Dushkaja, Burhan Zeneli e Hesat Axhami si dhe martirët: Hajdin Bela, Zejnete Avdiu, Selvete e Miradije Kuka dhe Osman Jezerci, nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës Besim Ilazi në bashkëpunim me Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së dega në Kaçanik dhe me Këshillat Organizues të fshatrave Kaçanik i Vjetër, Gjurgjedell dhe Llanishtë”, organizohen manifestime përkujtimore dhe bëhen homazhe te varrezat e dëshmorëve në Kaçanik.

Në shënim të kësaj dite luhet edhe finalja në futboll në Turneun Memorial “ Bardhi 2024”.

Lini një Përgjigje