62 aksidente brenda 24- orëve në Kosovë, tri me fatalitet

0
241
Foto ilustrim

Gjatë 24- orëve, në Kosovë, kanë ndodhur gjithsej 62 aksidente ku tri nga to kanë përfunduar me fatalitet.

Kurse, 18 prej tyre me të lënduar, ndërsa, 41 pa të lënduar, thuhet në raportin e policisë.

Ndërsa, për mosrespektimin e rregullave të komunikacionit, policia ka shqiptuar gjithsej 1.329 tiketa trafiku.

Derisa në ditën e djeshme, 12 persona janë arrestuar, ku 11 prej tyre janë dërguar në mbajtje dhe 1 në vuajtje dënimi.