A është ky peshku më i çuditshëm në botën ujore? (Video)

0
97

Në botën ujore, në thellësitë e errëta të oqeanit, aftësia e peshkut ‘barreleye (Macropinna microstoma) për të parë në errësirë e bënëm këtë lloj peshku si një ndër peshqit më interesant dhe të njentën kohë më të çuditshëm në botën ujore.

Por, këtë peshk si krijesë më të çuditshme dhe të mahnitshme e bën edhe pamja e tij.

Dy vrimat e vogla ku zakonisht mund të shfaqen sytë tek një peshk, në të vërtetë janë vrimat e organit të nuhatjes, ndërsa sytë e tij janë dy rruzulla të gjelbërta me shkelqim pas fyryrës, lart në maje të kokës. /InforCulture.info