A e dini se sa kokërra shalqiri janë në këtë foto?

0
358

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë.

Ato mprehin mendimin, forcojnë kujtesën dhe rrisin në përgjithësi koeficientin e intelegjencës.

Enigmat janë si një stërvitje për trurin, ashtu siç janë ushtrimet fizike për trupin tuaj. Ato shërbejnë për ta mbajtur trurin të mprehtë dhe aktiv.

Gjëegjëza mund të duken të thjeshta, por mos i nënvlerësoni – ato mund t’ju sfidojnë.

A e dini se sa kokërra shalqiri janë në këtë foto?