A mund ta gjeni kodin e drynit?

2234

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë.

Ato mprehin mendimin, forcojnë kujtesën dhe rrisin në përgjithësi koeficientin e intelegjencës.

Enigmat janë si një stërvitje për trurin, ashtu siç janë ushtrimet fizike për trupin tuaj. Ato shërbejnë për ta mbajtur trurin të mprehtë dhe aktiv.

Gjëegjëza mund të duken të thjeshta, por mos i nënvlerësoni – ato mund t’ju sfidojnë.

Këtu kemi dy radhë të gotave dhe ju keni të drejtë që në radhën e parë ta lëvizni vetëm një gotë dhe të dyja radhët duhet të duken të njëjta.

Gjejeni kodin e drynit duke i pasur parasysh të dhënat e mëposhtme: