A mund ta gjeni se sa peshojnë të tre qentë së bashku?

0
422

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë.

Ato mprehin mendimin, forcojnë kujtesën dhe rrisin në përgjithësi koeficientin e intelegjencës.

Enigmat janë si një stërvitje për trurin, ashtu siç janë ushtrimet fizike për trupin tuaj. Ato shërbejnë për ta mbajtur trurin të mprehtë dhe aktiv.

Gjëegjëza mund të duken të thjeshta, por mos i nënvlerësoni – ato mund t’ju sfidojnë.

Në bazë të tri matjeve të që janë bërë, a mund ta gjeni se sa është pesha e të tre qenëve së bashku?