AAK certifikohet si subjekt por lista për deputetë nuk i certifikohet

0
83

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës është certifikuar me 11 vota për si subjekt politik, ndërsa me 6 vota nuk është certifikuar lista e saj, shkruan Fokusi.info.

Kujtojmë se KQZ ka marr vendim të votojë veç e veç për certifikimin e subjekteve dhe listave të tyre./Fokusi.info/