AAK zgjedh kryesinë e re prej 38 anëtarësh

0
204

Këshilli i Përgjithshëm i AAK-së, në mbledhjen konstituive të mbajtur sot në Prishtinë, ka zgjedhur kryesinë e re të partisë prej 38 anëtarësh.

Nënkryetarë të AAK-së janë zgjedhur Ardian Gjini, Besnik Tahiri, Pal Lekaj dhe Time Kadrijaj, ndërkaq sekretar i Përgjithshëm, Muharrem Nitaj.

Lista e plotë e Kryesisë së AAK-së:

Ardian Gjini, Ahmet Isufi, Amire Ajeti, Ali Berisha, Arbër Tolaj, Arta Telaku, Bali Muharremaj, Bashkim Ramosaj, Adea Roka, Bekë Berisha, Besnik Krasniqi, Albana Bytyqi, Besnik Tahiri, Brahim Mehmetaj, Diellza Kukaj, Daut Haradinaj, Faton Jakupi, Hafize Sallahu, Gazmend Syla, Haxhi Ibishi, Serbeze Osmani, Haxhi Shala, Labinot Bislimi, Vaselika Zotaj, Mensut Ademi, Muharrem Nitaj, Burbuqe Bakija-Deva, Nazim Gagica, Pal Lekaj, Time Kadrijaj, Selim Selimi, Shemsedin Dreshaj, Xhemile Murati-Shabani, Smajl Latifi, Valon Tolaj, Xhavit Zariqi, Zenun Elezi, Zeqir Kiqina.