Abazi publikon dokumentin, thotë se Qeveria e Kosovës më 2021 nënshkroi kontratë me kompaninë që ka lidhje me Radoiçiqin

Deputeti, Haki Abazi e ka publikuar një kontratë ku sipas tij në 2021 është nënshkruar nga Qeveria e Kosovës me kompaninë “RAD” në veri në vlerë 574 mijë euro.

Ai thotë se kjo kompani është kompani që ka lidhje me Milan Radoiçiqin në veri të Kosovës duke thënë se me këtë “vërtetohet bashkëpunimi i qeverisë me Radojciqin”.

2Kjo kontratë është bërë me datën 13 Korrik 2021 për Kompaninë Rad për 574 mijë euro që është kompani e Radojćicit në veri të Republikës. Këtë kontratë e ka dhënë kjo qeveri dhe vërteton bashkëpunimin me Radojcic”, ka shkruar Abazi në Facebook.

Sipas dokumentit, Kompania “RAD” D.O.O dhe kompania tjetër P.T.P. “RAD” janë në pronësi të Radulle Steviq i cili është mik i Milan Radojçiqit.

Steviq është një ndër personat që është futur në listën e sanksioneve nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA).

Dokumenti i publikuar nga deputeti Abazi:

May be a graphic of ‎blueprint and ‎text that says '‎205-21-2663-2-1-1C216 Neinie r.ipjesés: shkurter: Mitronica Loti2 IV.D) Data dhénies kontratés 13.07.2021 planifikuar nemshkrimit Numri tenderive kontratés 15.07.2021 pranuar: dresae Operaterêw RAD D.O.O. ekonemik, Postare Garibaldi dhếne kantrata Partaers SILP.K.. Kodi postar: 10000 Perseni kantaktues: Vendi: Kosese Telefoni: 049494997 abeshpkia gmaail.cm Fakse kontratés Vlera pérgjithshme kontratés 574015,09 Nese vjetore EUR B0S Njoftim blиAeT dhenje kontrates รอัทดหน์) numrin viteve 4 muaive 13/16 Tenderi pêrgjegjshëm me mimin 一 שמ ulet 5740 74015.09 Tenderi pêrgjegjshèm mimim larte: 20,68 RADDOD e B10091687 Iochene NuwricartfikuesTk Oaw018 Teletumi TadaPoatba 0646258115 Ha 1eл06A0 Reear Perfaqésues Vgrat Begetrenans Pronat/ Aksionare‎'‎‎

 

Lini një Përgjigje