Abazi: Thaçi dhe Mustafa po dalin të jenë antiamerikanë dhe antievropianë

0
200

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Haki Abazi ka deklaruar se Thaçi dhe Mustafa po dalin të jenë antishtet, antikushtetutes, antikombëtar, antiamerikan dhe antievropian.

Abazi, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se edhe për zëvendëskryeministrin Avullah Hoti do të flasë një ditë tjetër.

“Thaçi dhe Mustafa po dalin të jenë antishtet, antikushtetutes, antikombëtar, antiamerikan dhe antievropian. Për Hotin flasim një ditë tjetër, kur kalon COVID-19”, ka shkruar Abazi.