Abdixhiku: LDK kundër shtimit të ministrive

0
195

Lumir Abdixhiku nga LDK sonte në Debat Plus ka thënë se është e papranueshme nga ta shtimi i numrit të ministrive nga VVi.

Ai thotë se kjo çështje ishte përmbyllur qysh në fillim të negociatave.

“Çështjen e numrit të ministrive e kemi përbyllur në takimin e parë të grupeve punuese. Për neve shtimi i ministrive është i papranueshëm dhe i panevojshëm dhe aq më pak LDK të marrë hise nga shtimi i ministrive’’.

‘’Dëmi tashmë është shkaktuar nga VV’’