Aeroporti “Adem Jashari”: Udhëtarët të plotësojnë formularët për t’u paraqitur në sportel

0
91

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka bërë të ditur se të gjithë udhëtarët duhet të plotësojnë formularët e kërkuara nga shtetet ku udhëtojnë.

Në njoftimin e aeroportit thuhet se udhëtarët që nuk paraqiten në sportel me formularë të plotësuar, nuk do të pranohen për udhëtim.

“Këta formularë,mund t’i gjeni në ueb faqen e aeroportit www.limakkosovo.aero, në linqet e vendosura më poshtë dhe po ashtu QR kodet për shkarkim të formularëve, janë edhe në tabelat e vendosura jashtë dhe brenda terminalit të aeroportit”.

Më poshtë gjeni linqet për shkarkim të formularëve:

Gjermani
https://www.einreiseanmeldung.de/#/

Zvicer
https://swissplf.admin.ch/formular

Belgjikë
https://travel.info-coronavirus.be/public-health…

Turqi
https://register.health.gov.tr/

Angli
https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before…

Austri
https://entry.ptc.gv.at/en.html

Norvegji
https://reg.entrynorway.no/