Ahmeti: Ratifikimi, ngjarje e madhe për vendin, rajonin dhe Evropën (Video)

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në një intervistë për Klan Maqedoni theksoi se vendimi i sotëm i Kuvendit të Greqisë për t’i dhënë dritën jeshile Marrëveshjes së Prespës është me rendësi të shumëfishtë si për vendin ashtu edhe për paqen në rajon dhe më gjerë.
“Jo vetëm që është një ngjarje për vendin tonë por edhe për rajonin dhe për Evropën sepse do të kemi një Evropë me të paqtë, më të integruar, më të bashkuar. Do të kemi një rajon shumë më me perspektivë”, ka theksuar Ali Ahmeti.