Ajova: Përplasje me makinën e policisë (Video)

Për shkak të temperaturave të ulëta që po mbretërojnë në SHBA, përveç rasteve të vdekjeve për shkak të ftohtit, nuk mungojnë edhe aksidente të ndryshme.
Në një video nga Departamenti i Transportit të Ajovës (Iowa) tregojnë momentet kur një makinë rrëshqet në autostadën e mbuluar nga dëbora dhe akulli dhe përplaset me një makinë policie të ndaluar në anë të rrugës.