Albin Kurti e Arben Vitia sot bashkë në konferencë për media

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të ketë një konferencë për media. Bashkë me të do të jetë edhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia.

Konferenca mbahet nga ora 15:00 në oborrin e Qeverisë së Kosovës.

Në këtë konferencë pritet të tregohet situata aktuale me koronavirusin në Kosovë si dhe masat e reja që mund të mirren në këtë situatë.