Am Fly Prishtina me Trade Air, Eurowings dhe GP Aviation me linjë të re Berlin – Prishtinë

185

Am Fly Prishtina me kompanitë Trade Air, Eurowings dhe GP Aviation ka filluar me linjën e re, Berlin – Prishtinë, shkruan Fokusi.info.

Këto kompani iu ofrojnë çmimet më të lira në treg për sezonën verore nga Gjermania, Zvicra, Suedia dhe Finlanda për në Prishtinë dhe anasjelltas, si dhe nga tani mund t’i rezervoni biletat për sezonin veror.

Të afrojmë familjarët me njëri-tjetrin – me sigurinë maksimale, komoditetin dhe çmimet e arsyeshme – ky është zotimi ynë. Për ta arritur këtë gjë, ne bashkëpunojmë vetëm me partnerë cilësorë, seriozë dhe të dëshmuar në udhëtimet ajrore.

Ne punojmë shumë dhe me përkushtim që t’u ofrojmë më të mirën klientëve tanë.

Prandaj, mos hezitoni, por rezervoni fluturimin tuaj.

Rezervimet e biletave mund të bëhen:

Tel: +49 1590 183 7745 Gjermani (Viber)
✆ Tel: +46 40 692 87 98 Suedi
✆ Tel: + 49 172 758 53 64 Gjermani

Website: https://www.amflyprishtina.de/?fbclid=IwAR18vmNUz1Qmzj18Lzuu8VOi8ZFesg_BIlDSjekDYrxwuj3ZlG7WfApZzV4

E mail: [email protected]

Për detaje më të hollësishme, hyni në faqen e facebook-ut:

https://www.facebook.com/Reiseangentur/?ref=page_internal

Artikull i sponzoruar