Ambasada e Kosovës në Austri pezullon punën me palë deri me këtë datë

0
75

Ambasada e Republikës së Kosovës në Vjenë ka bërë një njoftim për qytetarët.

Ambasada e Republikës së Kosovës në Vjenë njofton qytetarët se për shkak të masave të reja kundër përhapjes së virusit Covid-19 të ndërmarra nga qyteti i Vjenës dhe landeve Austria e Ulët, Burgenland si dhe me rastin e festës se Pashkëve, nga data 1 deri më 11 Prill 2021, shërbimet konsullore do të ofrohen vetëm për raste emergjente.

Luteni që për raste emergjente të lajmëroheni në numrat si vijojnë:

tel: +43 6642233409 dhe +43 6767861865

E-mail: [email protected]

Për më shumë informacione lidhur me masat e reja, mund të klikoni në vegëzën e mëposhtme:

https://www.ris.bka.gv.at/GeltendeFassung.wxe…

Urime festën dhe ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Ambasada e Republikës Kosovës në Vjenë.