Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Hasan Prishtina” mori pjesë në festivalin “Flakadani i Karadakut 2018”

Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Hasan Prishtina” nga Komuna e Vushtrrisë, mori pjesë në festivalin “Flakadani i Karadakut 2018”, i cili kishte edhe karakter garues, thuhet në njoftimin e faqes zyrtare të Komunës së Vushtrrisë.

Ansambli nga Vushtrria në këtë festival u paraqit me këta garues:

1. Dafina Bajrami – “Për herë të parë dashninë fillova”
2. Enver Haliti – “Jelekun kadife”
3. Elvira Mazhiqi – “Agimet shqiptare” dhe
4. Vallja “Baresha” – Valltarët e AKV “Hasan Prishtina”.