Anulohen zgjedhjet në Han të Elezit, shkohet në rivotim

0
110

Hani i Elezit do të shkojë në rivotim.

Kjo është bërë e ditur nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa në një komunikatë për media.

Vendimi në fjalë vjen pas ankesës së ish-kryetarit Rufki Suma.

Kjo komunë në raundin e parë është fituar pa balotazh nga Partia Demokratike e Kosovës.