Apple njofton se do të hedhë në treg iPhone 8 në ngjyrë të kuqe

550

Ngjyra e re është pjesë e partneritetit të kompanisë me (RED), një grup aktivistësh i dedikuar për luftimin e HIV / AIDS në Afrikë.

MacRumors raporton se ka parë një memo nga Virgin Mobile, që thotë se Apple do të prezantojë këtë opsion të ri  të  telefonit të hënën më datë 9 prill.

Në të njoftohet se telefoni do të jetë i disponueshëm për parapagim, por nuk përcakton nëse kjo do të përfshijë linjën e iPhone X.

Produkti Red i cili u themelua në vitin 2006 nga  lideri i U2 Bono dhe një aktivist i fushatës Bobby Shriver, licencon emrin e tij tek kompani të tjera private për të nënvizuar përpjekjet për të luftuar HIV / AIDS në tetë vende afrikane: Gana, Kenia, Lesoto, Ruanda, Afrika e Jugut, Swaziland , Tanzania dhe Zambia. Apple ka lëshuar një numër iPods, iPads dhe raste të tjerë  të veçanta (RED) gjatë viteve, dhe vitin e kaluar, lëshoi ​​ për herë të parë një iPhone 7. /PCWorld Albanian