Arinjtë nga Shqipëria po përshtaten me jetesën e re në Zvicër (Video)

701
Dy arinjtë e transferuar nga një restorant në Shqipëri po përshtaten në shtëpinë e tyre në Zvicrën Lindore.
Javën e kaluar, Amelia dhe Meimo u transferuan nga Shqipëria, për shkak të kushteve jo të mira ku kishin jetuar, derisa edhe ishin keq ushqyer, shkruan ‘swissinfo.ch’.
Udhëtimi nuk ishte aspak i lehtë, por përfundoi me sukses të premten mbrëma, përcjell albinfo.ch.
Tash, fqinj të ri kanë Nappan, i cili ka ardhur nga Serbia në verën e vitit 2018.
Amelia dhe Meimo kaluan fundjavën e parë në Zvicër, derisa video e filmuar nga Televizioni Publik Zviceran, tregon operacionin e komplikuar për të transferuar arinjtë.