Ariu “kureshtar” e frikëson jashtë mase një familje (video)

0
469

Një ari e ka frikësuar shumë një familje, të cilët ishin brenda një veture në një zonë malore.

Ariu i cili dukej se ishte mjaftë kurioz shkoi te makina ku ishte familja dhe filloi të shikonte në dritaret e makinës.

Ariu ishte shumë i madh, dhe nga zërat e dëgjuara në video familja duke shumë e frikësuar.

Kurse pas largimit të tij ata u gëzuan aq shumë, kurse fëmijtë brohoritnin “Jemi gjall”.