Arlind Manxhuka: Logjika e LDK-së në tre hapa

0
225

Zëdhënësi i Lëvizjes Vetëvendosje, Arlind Manxhuka, ia ka kushtuar një status Lidhjes Demokratike të Kosovës më të cilën synohet të arrihet koalicioni për bashkëqeverisje.

Sipas tij, kjo është logjika e LDK-së në tre hapa:

VV ka dalë e para në zgjedhje (nuk i ka fituar ato, vetëm ka dalë e para) dhe rrjedhimisht e ka gjithë përgjegjësinë për ta arritur marrëveshjen.

VV duhet të dalë me një propozim për arritjen e marrëveshjes, të cilin ne pastaj e dërgojmë në Këshillin e përgjithshëm për aprovim/refuzim

Ky është propozimi ynë dhe nëse doni marrëveshje, përmbushni kërkesat tona. Propozimin tuaj nuk e trajtojmë fare.