Arrestohen deputetët që kanë hedhur gaz

Policia e Kosovës ka filluar arrestimet e deputetëve të Vetëvendosjes në sallën e Kuvendit.

Deputetët e arrestuar janë: Xhelal Sfeçla, Drita Millaku, Sami Kurteshi, Sali Zyba, Arbërie Nagavci dhe Fitore Pacolli.