Menu Mbylle

Arrestohen policët e rrejshëm në Krushë të Vogël (Video)

Dy persona janë arrestuar në Krushë të Vogël të Prizrenit, pasi rrejshëm u bënë policë.

Ata u kapën në Bishtazhin të Gjakovës duke u prezantuar si policë civilë dhe ndaluan maika, njofton Klan Kosova.

Ata tentuan të marrin të holla nga një qytetar, i cili edhe lajmëroi tek policët e vërtetë.