Arrestohet personi i veshur si grua që “kidnaponte fëmijë” në Kosovë

0
10074

Personi që shihni në foto është i gjinisë mashkullore, por po shfaqet si grua dhe po kidnapon fëmijë, po shfaqet nëpër shume qytete dhe është i rrezikshëm.

Ky person ishte lajmëruar nëpër rrjete sociale, duke u bërë edhe thirrje që të lajmërohet policia.

Sipas një foto të dërguar te faqja e facebook lajthia, njoftohet se është arrestuar personi./Fokusi.info/