Astrit Huskaj – Përfaqësues i OVL UÇK-së në SHBA ndan mirënjohjet e familjes Boletini

0
470

Sot në SHBA , në zyrën e asamblistit, atdhetarit të njohur në NEW YORK Mark Gjonaj, u mbajt një ceremoni e ndarjes së mirënjohjeve nga familja e spikatur Boletini.

Këto mirënjohje i ndanë për shumë personalitete meritore me kontribute, z.Astrit Huskaj përfaqësues i OVL UÇK-së në ShBA, Fluturim Rizvani ish luftëtar i UÇK-së dhe Emrush Musaj ish luftëtar i UÇK-së, raporton portali JaninaPress.