Austriaku me emblemën e UÇK-së midis Vjene

633
Duket e habitshme por edhe austriakët kanë respekt për UÇK-në
Një austrak është parë në një metro në Vjenë, duke mbajtur veshje me emblemën e UÇK-së, të gjithë e shikonin sepse askush se dinte çka do të thotë ajo që ka personi në krahë, transmeton Magazina.al
Ai është fotografuar nga një shqiptar, i cili është habitur kur ka parë në krahun e tij emblemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe i është afruar me përshëndejte e ka pyetur se çka do të thotë kjo?
Shqiptari ka menduar që nuk e di çka ka vesh austriaku, por ai ka thënë: “Po e di shumë mirë është amblema e Ushtrisë Çlirimtare të Kosoves me gjithë rrespektin që e kam për të dhe për atë e mbajë me shumë kënaqësi dhe respekt për të gjithë ata që kanë qenë pjesë e saj”.