Autobusët Podujevë – Prishtinë sot në grevë

0
502

Nga sot, Shoqata e Transportuesve të Llapit do të mbajë grevë.

Të njëjtit tash e sa kohë kanë bërë thirrje për largimin e taksive ilegale, pasi që pengojnë procesin e punës së tyre.

Shoqata e Transportuesve të Llapit kërkojnë edhe njëherë nga inspektorët komunal të ndërmarrin masat e duhura për largimin e tyre.

Greva do të nisë që nga orët e hershme të mëngjesit dhe do të vazhdojë derisa të ndërmerren hapat e nevojshëm./kp