Balje: Ne si grup multietnik do e votonim shpërndarjen e Kuvendit

Deputetja Duda Balje në një prononcim për “Debat Plus” ka thënë se nëse bëhet shpërndarja e Kuvendit do e votojë.

Ajo gjithashtu ka thënë se nëse ka marrëveshje mes PDK-së dhe VV-së grupi i saj parlamentar nuk ka arsye mos me votua një gjë të tillë.

“Do e votoja shpërndarjen e Kuvendit, ne si grup multi etnik nëse është marrëveshje mes PDK dhe VV unë nuk kam pa arsye se na si komunitet me qenë kundër, nuk ka arsyetim,” ka thënë Balje.

Sipas saj, ajo dhe partia e saj do e votojnë shpërndarjen e legjislaturës aktuale të kuvendit në momentin që duhet.

“Unë personalisht me partinë time kemi marrë vendim që në momentin që duhet me votu unë kam me votu.”

Lini një Përgjigje