Ballë për ballë me anakondën gjigante 7 metra (Video)

180

Vetëm emri “Anakonda” të jep të dridhura. Këta gjarpërinj të mëdhenj dhe kërcënues janë një makth i vërtetë për shumë njerëz.

Edhe pse nuk janë helmues, këta gjarpërinj të mëdhenj mund të qëndrojnë nën ujë dhe të notojnë me trupin me ngjyrë të gjelbër të errët të zhytur dhe kokën sipër ujërave të errëta.

Ndërsa zhyten në lumin Formoso në Brazil, dy shokë dolën ballë për ballë me këtë zvarranik gjigant, shkruan Natural Solutions Magazine, transmeton Fokusi.info.

Anakonda zakonisht jeton në këneta, këneta dhe rrjedha të errëta në Amerikën e Jugut, por lumi Formoso në Brazil ofron ujëra të kristalta, kështu që është vendi i vetëm në botë ku njerëzit mund të zhyten me këta grabitqarë të mëdhenj.