Barcelona thellon epërsinë kundër Eibarit (Video)

Barcelona ka thelluar epërsinë ndaj skuadrës Eibar.
Aktualisht rezultati është 3-0, ku dy gola shënoi Suarez, min 19′ dhe 59′ dhe një gol Messi, min 53′.
Ja golat:

https://www.youtube.com/watch?v=fbr2_zljJcE

https://www.youtube.com/watch?v=Lu4ee84eIPA

https://www.youtube.com/watch?v=FkLKy5fRgPA