BBC: Lufta në Kosovë, konflikti që nuk do të largohet asnjëherë (Video)

0
460

Më 24 mars të vitit 1999, SHBA dhe aleatët e saj perëndimorë filluan bombardimet mbi Serbinë duke i dhënë kështu fund luftës në Kosovë.

Kështu e nis shkrimin gjiganti britanik, BBC, ku thekson se për shumë shqiptarë dhe serbë të Kosovës, konflikti nuk është zgjidhur kurrë.

Korrespodentët e BBC-së, Albana Kasapi dhe Dejan Anastasijeviç kishin raportuar për luftën dhe pasojat e saj.

BBC përmes videos që mund ta shikoni më poshtë risjell rrëfime nga ta për kohën kur kanë raportuar derisa po ndodhte lufta në Kosovë.

Këtu mund ta shihni reportazhin e BBC-së:

https://www.bbc.com/news/av/world-europe-47673357/kosovo-war-the-conflict-that-won-t-go-away