Beçuk, familja Murati në hall me rrymën (VIDEO)

Familja Murati, e cila jeton në fshatin Beçuk të Vushtrrisë ankohet se është pa ngrohje dhe pa rrymë tash e gjashtë ditë.
Kjo për shkak se atyre iu është djegur orëmatësi në shtëpi.
Pavarësisht raportimit në KEDS, kjo e fundit nuk ndërmori asgjë lidhur me këtë çështje.