Bekim Haxhiu deputeti që dhuroi 72 bursa për student

0
101

Bekim Haxhiu nga radhët e PDK-së njihet si një nga deputet më aktiv dhe më human në Kuvendin e Kosovës.

Haxhiu ka treguar se që nga viti 2013 e deri më sot ka dhuruar plotë 72 bursa për student nga buxheti i tij personal.

Ai tregoi se një hap të tillë për ndarje të bursave për student e ka filluar në vitin 2013, me qëllim që të mbështes studentët me kushte të vështira financiare.

“Në vitin 2013 kam filluar ndarjen e 8 bursave për student, ndërsa në 10 vjetorin e pavarësisë e kam rritur numrin e bursave në 10 ndërsa këtë viti në 12 bursa për student.

Investimi në rini dhe arsimimin e tyre është veprimi më i mirë që duhet bërë. Prandaj, duke parë nevojën për të mbështur rinin dhe gjithë studentët me gjendje të vështirë financiare kam rritur numrin e përfituesve të bursave nga buxheti im personal”, tha Haxhiu per rtv okarina.

E si përfundim Haxhiu deklaroi se deri më tani ka dhuruar bursa nga buxheti i tij personal duke rritur numrin në plotë 72 bursa për student.