Besim Dina në politikë? Ja çfarë posti “aspiron”

0
170

Dje gjatë emisionit Oxygen Show, me të ftuarin Ambasadorin Britanik në Kosovë, Ruari O’Conell, moderatori Besim Dina përmendi hyrjen e tij në politikë.

Dina shtroi një sugjerim interesant duke iu referuar ambasadorit me pyetjen se a do të ishte mirë nëse do të bëhesha Kryministër i Kosovës. Tutje Dina pyeti se a do ta kishte përkrahjen e Britanisë së Madhe për këtë pozitë.

Në Ukrainë komediani i njohur Volodimir Zelensky është zgjedhur President, dhe të njejtin shembull përmend edhe Dina në emisionin e tij.