Beteja e pakompromis në mes të majmunit dhe kobrës së rrezikshme (video)

0
307

Majmuni edhe pse mjaft i vogël në përballje me një gjarpër të rrezikshë duket se përparësi e ka zgjuarsinë.

Në videon e mëposhtme do të shihni një betejë interesante të një majmuni të vogël me një gjarpër të tipit kobra, mjaft të rrezikshëm.

Në video gjatë gjithë kohës shihet që majmuni përdorë mirë zgjuarësinë e zhdërvjelltësinë e tij për ta habitur e për ta lodhur kobrën, Dhe në fund vërtet ia del.

Shihni videon: