Blero me projektin e tij më të ri “Falja”

721

Blero Muharremi sapo ka publikuar projektin e tij më të ri, që kësaj radhe e sjell në duet me dy artistë.

Projekti i Bleros mban titullin “Falja”, ndërsa e solli në bashkëpunim me Gasson dhe Fissin.

Tekstin e kësaj kënge e shkroi Fissi dhe Gasso, për muzikën u kujdes Fissi dhe Doni, e përcjell me klarinet Ragip Kosumi.