Blerond Maraj vuan nga epilepsia, ka nevojë për ndihmën tuaj

0
250

Blerond Astrit Maraj, është vogëlushi nga Peja i cili ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ai vuan nga epilepsia, dhe probleme me një damar të trurit. Blerondi, i ka pasur deri më tani pesë operime, mirëpo ende ka nevojë për ndërhyrje.

Familja e Blerondit, kërkojnë ndihmën tuaj, në lidhje me një ndërhyrje tjetër në Turqi.

Më poshtë po sjellim të dhënat bankare ku ju mund ta ndihmoni me aq sa keni Blerondin.