Blinera Berisha nga Podujeva ka nevojë për ndihmë

0
309

Blinera Berisha nga Podujeva ka nevojë për ndihmë, shkruan Fokusi.info!

Ajo është diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë dhe aktualisht gjendet në Turqi për shërim.

Por, mjekimi i saj ka një kosto te lartë dhe të pa përballushme për familjen e saj.

Andaj, familja Berisha kërkojnë ndihmë nga të gjithë ju që keni mundësi ta ndihmoni.

Ndihmën tuaj mund ta bëni përmes xhirollogarisë së Elvira Berisha.
➡️(XK051401000013271622⬅️ në Bankën Ekonomike.

Për më shumë informata shtesë, kontaktoni në këta numra të familjes Berisha:
📞045-652-898
📞045-645-727